Gezelligste ontmoetingsplek

IL CAFFÉ

Laten we afspreken

IL Caffè is een gezellige ontmoetingsplek waar onze gastvrijheid hoog in het vaandel staat voor u.

Waar nog een praatje met de gast belangrijk is! Op het terras van IL Caffè is het heerlijk om alleen of met vrienden te komen. Of gezellig met de hele familie lekker te ontbijten met een heerlijke kop Italiaanse koffie. Ons Caffè is de juiste plek voor mensen, die een mooie sfeer en de echte Italiaanse koffie weten te waarderen.

Ons  Il Caffè

is een bekende plek voor ontbijt, de middagpauze, een tussendoortje of een lekkere Seizoenskoffie met heerlijk gebak uit eigen keuken. Geniet van de mooie middagen op ons uitgedost terras . Zodra het wat koeler wordt, is onze verwarmde bank de juiste plek voor een gezellig verblijf.

De heerlijke Italiaanse koffie  en speciale koffies verbaast u met een omvangrijk aantal variaties . Wij zijn geopend op  woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8.30 tot 17. 00 uur. In de vakantieperiodes en/of in de zomermaanden en feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Uw dieren zijn bij ons natuurlijk net zo welkom.

IL Caffè is echt voor jong en oud!!

Bij ons kunt u terecht voor heerlijke echte Italiaanse koffieavontuur, de speciale koffies, ontbijt en de lunch. Tevens kunt u heerlijk genieten van ons eigen zelfgemaakt gebak, dat staat voor ambacht, luxe en natuurlijk vol passie! Hier hebben wij een ruim assortiment van. Natuurlijk hebben ook andere kleine lekkere versnaperingen voor u. 

Ook de thee liefhebber komt bij ons aan hun trekken. Wij schenken diverse theesoorten van het merk Senzathee.  De diverse losse thee soorten variëren met de seizoenen mee. De  Superior theeën importeren we uit Vietnam van het Fin Ho project. Dit is een coöperatie van boeren van de Red Dzao gemeenschap. Zij produceren, met hulp van een Zwitserse NGO, unieke biologisch en Fairtrade gecertificeerde theeën.

Italiaanse koffie

Speciale koffies

Seizoenskoffie

Senzathee

Superior thee

Diverse losse thee

Ontbijt

Lunch

Zelfgemaakt gebak

Seizoenskoffie met heerlijk gebak uit eigen keuken

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Heerlijk Genieten

Koffie!